De kracht van manifestatie en leven in het NU

Spread the love


Vroeger twijfelde ik veel aan mezelf en aan mijn toekomst. Ik wist dat ik voor succes geboren was in dit leven en dat ik veel ga bereiken. Dit voelde ik al aan sinds dat ik 16 was, maar ik wist alleen nog niet hoe ik het moest bereiken en het moeilijkste stuk was dat ik niet wist waarmee ik dit ging bereiken. Al vanaf jongs af aan ben ik aangetrokken geweest tot het spirituele. Nu dat ik er aan terug denk weet ik dat ik veel “voorgevoelens” had en dat ik in staat was om te dromen over de toekomst. Als iemand zich voorstelde als Medium of ik het idee had dat iemand deze zegen bezat was ik geïnteresseerd maar tegelijkertijd beangstigde het mij ook.


Toen ik aan het werk was kwam er iemand naar me toe die mij vroeg of hij mijn hand mocht lezen. Aangezien ik ontzettend geïnteresseerd was in deze “wereld” heb ik hem toestemming gegeven om dit te doen. Hij was met zijn zoontje en hij zag er ontzettend geloofwaardig uit. De woorden die hij sprak kwamen ontzettend aan en ik herkende de punten die hij aan stipte. Ikzelf kon niet geloven dat iemand mij zo goed kon lezen en in staat was om het gevoel waar ik al jaren in vast zat te omschrijven alsof ik hem dit zelf had verteld.


We hielden contact over de email en op een dag vroeg ik hem om mij te helpen. Ik was verdwaald en zo voelde ik me ook in mijn leven. Ik voelde me niet geaccepteerd door mijn naasten en vrienden. Door alle energieën die ik om mij heen voelde wist ik dat ik niet op mijn pad zat. Ik was op zoek naar een leraar, iemand die mij kon vertellen welke kant ik op moest; een mentor.


Hij gaf mij een e-mailadres van een Medium die hij zelf goed kende. Nadat ik een afspraak had gemaakt ging ik erheen. Ik was meteen verkocht tijdens deze afspraak. De woorden die hij sprak, de tijd die hij nam en het doel waarmee iemand op aarde komt legde hij zo ontzettend prachtig uit. Wij (mijn partner en ik) zouden het wel bereiken de komende 7 jaar, ik was toen 21 jaar, en het zou volledig gaan zoals wij zelf wilden. De deuren stonden volledig open en wij zouden er met open armen in wandelen. Precies wat wij nodig hadden op dat moment en wat ik persoonlijk nodig had.


Ik voelde me krachtig en wist dat ik alles ging bereiken wat ik zo graag wilde bereiken.
Helaas kwam dit niet uit. Na veel verdriet, teleurstellingen en pijnlijke beslissingen begon ik me af te vragen wat ik fout deed? Waarom kwam ik niet bij de toekomst die mijn Medium had voorspeld? Waarom lukte het mij niet om daar te komen waar hij het over had? Over de jaren heen bleef ik bij hem langs gaan en hij bleef me dusdanig vertellen dat het goed zou komen. Ik vertrouwde hem. Dit doe ik nog steeds. Het enige waar ik in vast zat was het stuk dat ik maar niet kon begrijpen: waarom de toekomst die mijn Medium zag maar niet uit kwam?


Twijfel kwam vaak omhoog met angst, is er een kans dat dit allemaal een leugen is? Ga ik niet bereiken wat ik wil bereiken? Kom ik nooit op het punt terecht waarin ik geen zorgen meer heb, geen stress, verdriet of pijnlijke stukken meer meemaak in mijn leven. Ik begon na te denken en een poging te doen om te begrijpen waarom mijn Medium iedere keer weer iets moois zag, maar ik zelf het maar niet voor elkaar kreeg om mijn toekomst te manifesteren.


Leren manifesteren
Naarmate de jaren verstreken hadden we het steeds minder over de toekomst, maar begonnen we steeds meer over een plan van aanpak te praten. Ikzelf was langzaam aan het veranderen. In het begin liet ik hem de toekomst voorspellen en was ik daar gelukkig mee. Maar nu wanneer ik ga, dan ga ik met een idee of een les en maak ik volop gebruik van zijn kennis.


Ikzelf vind het belangrijk om iemand tijdens een consult alleen een glimp van de toekomst te geven. Maar de toekomst is niet tastbaar en je kunt daar niets veranderen, dat kun je alleen in het Heden. Als ik jouw toekomst vertel dan ben jij daarna in staat om dit te begrijpen, hoe dit werkt en hoe je de manifestatie ook werkelijkheid kunt maken. Echter ligt het in jouw handen om het te geloven en het ook daadwerkelijk realiteit te gaan maken.


Als iemand je jouw toekomst vertelt dan zien ze een flits van een beeld. Een sluier die wordt geopend op dat moment om te laten zien wat er gaat gebeuren als degene op dat pad blijft. Lees goed! ALS DEGENE OP DAT PAD BLIJFT. Dat houdt in dat vanaf het moment dat je begint te twijfelen, angstig wordt of ook maar een andere stap neemt, dan ben je al onbewust je toekomst aan het veranderen. Daarom is het zo moeilijk om deze vast te leggen, de toekomst, want jij bepaalt zelf altijd waar je heen gaat en wat je gaat bereiken. De sluier is de “deur” tussen deze wereld, de 3D wereld en de 5D wereld, de wereld waarin de Lichtwezens zijn.


Tijdens een consult bespreek ik een plek waar je heen zou kunnen gaan als je het Pad zou bewandelen van je levensdoel. Niet het Pad waar je op zit, maar het Pad die je kunt bewandelen als je je leven gaat leiden zoals jij dit zelf hebt bepaald voordat je naar Aarde kwam. Iedereen start in de hemel als energie wezen en wilt een bepaalde les leren hier op Aarde. Doordat iedereen een andere les leert zijn we in staat om sneller alles te leren. Al onze kennis wordt opgeslagen in de Akashic Records wat weer andere Lichtwezens helpt om vooruit te komen op Aarde. Zo gaat de cyclus iedere keer weer door en daarom is het zo belangrijk dat we Aarde behouden want dit is de enige planeet waar er lessen worden geleerd.


Ik zie tijdens een consult of iemand op zijn Levenspad staat of niet en doordat ik de boodschappen door krijg over wat de mogelijkheden zijn, ben ik in staat om het Heden samen met de cliënt aan te passen zodat de toekomst voorspoed en geluk gaat inhouden. Een moeilijk stuk voor beiden want twijfel, angst en ego moeten op dat moment worden uitgezet en je moet ervoor zorgen dat de client je ook gelooft. Want wat jij ziet is moeilijk te beschrijven voor iemand die alleen maar verdriet, teleurstellingen en verlating heeft meegemaakt.


Het is belangrijk om te weten dat wanneer je bij iemand op consult gaat dat je deze persoon vertrouwt en dat je gelooft in wat ze vertellen. Je moet op je gevoel vertrouwen wanneer je een afspraak maakt. Kijk naar het profiel van de persoon en probeer te luisteren naar wat anderen zeggen over dit medium. Als er weinig tot geen informatie over de persoon te vinden is, neem dan eens contact op en stel een vraag of een aantal vragen en wacht op het antwoord. Op de manier hoe iemand schrijft kun je al aflezen hoe het consult zal verlopen.


Iedereen kan wel zeggen dat je succesvol wordt en dat je het ver gaat schoppen. Maar als jij zelf de toekomst niet kan zien, hoe weet je dan dat dit de waarheid is? Het kan goed zijn dat als je op consult gaat dat je een bepaald onderwerp wilt bespreken en dat dit onderwerp totaal niet aan bod komt. Je moet als je naar een consult gaat ook deze met een open mind ingaan. Ikzelf ga altijd als een blanco pagina naar een consult van mijn Medium. Hierop geef ik hem de mogelijkheid om mij te vertellen wat voor mij belangrijk is, in het Heden, op dit moment. Mijn gidsen, Engelen en dierbaren komen op dat moment door bij hem om de belangrijkste stukken door te geven in mijn leven. Vaak zijn we zo verstopt in onze zorgen dat we niet het grotere geheel kunnen zien.


Jij kan het willen hebben over je financiën en jouw zorgen, maar het Medium kan het willen hebben over je heling en de stukken die je achter je moet laten. Dit is niet het Medium wat bepaalt wat er gaat gebeuren, het zijn de Lichtwezens die doorgeven wat er voor NU belangrijk is voor de cliënt. Het Medium is op dat moment alleen de boodschapper van het Licht en probeert dan altijd wel de vragen te antwoorden, maar soms krijgen we geen antwoord. Waarom niet? Omdat dit stuk dan niet belangrijk is.


Sta open voor de antwoorden die je ontvangt. Ook al klinken ze niet als muziek in je oren, ze zijn op dit moment wel de richting die je nodig hebt. De cyclus die je je hele leven al aan het bewandelen bent heeft je op dit punt gebracht en je bent niet gelukkig. Dat betekent dat deze doorbroken moet worden en om een oud patroon te doorbreken hebben we moed, kracht en zelfliefde nodig en dit is iets wat alleen jij kunt doen.


De beslissing is volledig aan jou.


Met Kracht,
Elise


Author: Elise Spiri, Contributor Iloveyou500
Editor: Daisy Thé, Co-Founder Iloveyou500

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.